AR-bolaget XMReality väljer Spotlight och DPER

nyhet_xmreality

Spotlight och systerbyrån DPER har blivit utvalda av börsnoterade Augmented Reality-bolaget XMReality efter en upphandling.

Spotlights uppdrag är brett och innefattar allt från strategisk kommunikationsrådgivning till taktiskt genomförande. DPERs ska stötta XMReality med analys och marknadsföring i digitala kanaler.

– Vi är inne i en väldigt spännande fas där vi börsnoterats och nu kraftsamlar för att nå våra ambitiösa tillväxtmål. Vi efterfrågade en engagerad och kreativ byrå som har en god förståelse för vår affär och som kan hjälpa oss att öka kännedomen om oss och hela segmentet Augmented Reality. Vi tycker att det känns jätteroligt att arbeta med en byrå som förstår våra behov så väl, säger Johan Markwall, VD på XMReality.

XMReality utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad Augmented Reality (AR). Bolagets kunder är identifierade som bolag som vill vara i digitaliseringens framkant där man behöver dela kunskap på distans. Bolaget grundades 2007 av forskare från FOI, Totalförsvarets Forskningsinstitut.

– Vi är väldigt stolta över att få chansen att börja samarbeta med ett så pass spännande kunskapsbolag som XMReality. Det känns oerhört inspirerande att stötta dem i deras resa framöver, säger Axel Lagerbielke, VD på Spotlight.

Teamet på Spotlight består av Axel Lagerbielke, Dani Backteg och Stefan Rydén.


För mer information vänligen kontakta:

Johan Castevall, vd XMReality
E-post: johan.castevall@xmreality.se
Telefon: +46 (0)733 56 04 81

Axel Lagerbielke, vd Spotlight
E-post: axel.lagerbielke@spotlightpr.se
Telefon: +46 708 84 56 56