Den nya marknadsföringen: Få koll på det senaste inom marketing automation!

marketingautomation

Vilka kundupplevelser leder till konvertering och i slutändan till fler köpklara leads? Och hur drar du nytta av det senaste inom digital marknadsföring?

En bättre insyn i kundernas preferenser ger möjlighet att skapa mer personaliserade budskap och engagerande kundresor – som i slutändan leder till fler köpklara leads. Under vårt seminarium får du insikter i vilka faktorer som spelar in för att prospekten ska bli kund.

Du får även höra hur du kan använda marketing automation till att skapa en kundupplevelse som överträffar förväntningarna och hur maskininlärning ökar din försäljning! Våra marketing automation-experter ger också tips om hur leadsen bör rangordnas och hur du vet när det är läge för merförsäljning.

Spotlights och ID BBNs gemensamma frukostseminarium är riktat till dig som vill lära dig mer om den nya tidens marknadsföring och fördjupa dig kring marketing automation. Ta del av de vassaste insikterna om marketing automation och den nya tidens marknadsföring – anmäl dig till Power Breakfast!

Se hela programmet och anmäl dig här!