Loading...

Ett starkt team med duktiga, positiva och engagerade medarbetare som brinner för kommunikation är den viktigaste faktorn för att uppnå vår vision om att vara Sveriges ledande byrå inom affärsdrivande kommunikation och varje dag skapa affärsnytta för våra uppdragsgivare.

J O B B
______

Spotlight är specialiserade på affärsdrivande kommunikation. Tillsammans med vår systerbyrå Dper, experter på digital performance, kombinerar vi förtjänad kommunikation med digital marknadsföring för mätbara resultat.

Vi samarbetar med kunder i många olika branscher över hela Norden. På Spotlight mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare – och vi hjälper ständigt varandra att utvecklas och att hitta den energi som krävs för att göra skillnad för våra kunder. Kanske är det därför vi i flera år har rankats som en av Sveriges bästa byråer.

Nu söker vi fler Projektledare;

Vi söker dig som arbetar inom marknad och kommunikation, gärna på byrå. Du är duktig på att bygga relationer med dina kunder, på att identifiera behov och affärsmöjligheter samt på att driva samarbetet framåt med hjälp av dina kollegor. Du har god erfarenhet av att arbeta som kundansvarig, samt av att projektleda integrerade kampanjer där ägda, förtjänade, köpta och sociala kanaler samverkar på bästa sätt. Att sätta relevanta mål och löpande följa upp effekten av kommunikationsarbetet ser du som en självklarhet.

Låter det intressant? Skicka din ansökan snarast, till jobb@spotlightpr.se

P R A K T I K
______

Som praktikant på Spotlight får du, förutom ett mer konkurrenskraftigt cv, möjligheten att få omsätta all kunskap från dina studier i det dagliga arbetet med några av Sveriges mest spännande kunder. Spotlight söker ständigt nya praktikanter.

Är du intresserad av jobb eller praktik?

Skicka ett mail med CV och personligt brev och berätta mer om dig själv.

N Å G R A   A V
V Å R A   K U N D E R
______