Coca-Cola European Partners väljer Spotlight

Coca-Cola European Partners har valt Spotlight som ny kommunikationsbyrå i Sverige. Uppdraget innefattar såväl strategiskt kommunikationsstöd som hjälp med genomförande av olika kommunikationsaktiviteter.

Spotlight visade en god förståelse för våra utmaningar och möjligheter under pitchen, och de har mycket relevant erfarenhet inom hållbarhet och business to business, säger Marie von Satzger, Kommunikationsansvarig på Coca-Cola European Partners.

Coca-Cola European Partners i Sverige producerar, distribuerar och säljer kolsyrade drycker, vatten, kaffe, juicedrycker och sportdrycker.

Vi ser fram emot att hjälpa CCEP att stärka sin position som helhetsleverantör av icke alkoholhaltiga drycker och att ta en aktiv roll i viktiga branschfrågor, kommenterar Johan Wetterqvist, kundansvarig på Spotlight.

Arbetsgruppen hos Spotlight består av Johan Wetterqvist, Robin Kvarnström, Josefina Motin och Ola Söderlind.

Om Coca-Cola European Partners
Coca-Cola European Partners Sverige AB producerar, distribuerar och säljer icke-alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden. Några av varumärkena är Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, MER®, Bonaqua®, Powerade®, fuzetea®, glacéau Smartwater®, Chaqwa® och Honest®. Cirka 700 personer arbetar på Coca-Cola i Sverige, varav cirka 500 på huvudkontoret i Jordbro utanför Stockholm där cirka 1,5 miljoner liter dryck produceras varje dag. I Sverige lanserades Coca-Cola 1953.

Om Spotlight
Spotlight är en kommunikationsbyrå som är specialiserad på affärsdrivande kommunikation med fokus på thought leadership och integrerade kampanjer. Byrån grundades 2005 och har idag 21 medarbetare. Under hösten 2017 startades systerbyrån Dper som är specialiserad på digital marknadsföring.

För mer information vänligen kontakta;
Johan Wetterqvist
Delägare Spotlight
070-716 67 60
johan@spotlightpr.se

Marie von Satzger
Kommunikationsansvarig, Coca-Cola European Partners
070-648 06 54
mvonsatzger@ccep.com